Quines lliçons ens ensenyen els personatges més famosos d’Aaron Blabey?

Quines lliçons ens ensenyen els personatges més famosos d’Aaron Blabey?

Hi ha ments (i mans) que es fan d’or. És el cas de l’autor i il·lustrador australià Aaron Blabey, que ha venut més de 15 milions de llibres en tot el món i és número 1 en literatura infantil del diari The New York Times.

Blabey és el creador de la famosa col·lecció «Males Bèsties», que ja fa gairebé un any que es manté en la llista dels més venuts del diari The New York Times i que serà adaptada al cinema per DreamWorks. També és l’autor dels famosos llibres de l’unicorn Telma i serà el productor executiu de la versió musical i cinematogràfica animada de Netflix.

La tercera sèrie d’Aaron, Mos el gos, és tanmateix un fenomen editorial internacional, amb milions de còpies venudes, traduccions a 13 idiomes i una legió de fans a tot el món.

A Barcanova creiem que l’èxit aclaparador de Blabey rau en diversos factors molt importants: l’humor present en els textos i les il·lustracions, uns personatges molt ben definits i els potents missatges que transmeten les històries.

Per això hem volgut recopilar les lliçons de vida més importants que ens ensenyen, directament o indirectament, els divertidíssims personatges d’aquest talentós autor.

Mos el gos: l’egoisme mai no surt a compte.
Encara que sigui egoistament, val més compartir les coses! T’ho passes millor i la vida et somriu 🙂

 

 

Telma l’unicorn: tots som especials tal com som.

És a dir, tots brillem sense necessitat d’anar per la vida banyats en purpurina! Si ets un cavall, no has de pretendre ser un unicorn (a més, també hi ha inconvenients de ser unicorn).

 

L’eriçó: sempre hi ha algú que ens vol abraçar.
Encara que tinguis el cos ple de punxes, com és el cas de l’eriçó, i encara que molts no vulguin abraçar-te, sempre trobaràs algú que et voldrà fer moixaines.

 

«Males Bèsties»: fer bones accions és qüestió de rebel·lia + junts som més forts

En un món on hi ha tantes injustícies, els dolents són els que fan les bones accions, com, per exemple, alliberar els gossos de la gossera o aconseguir que els gats zombis enverinats tornin a ser gats normals. Els protagonistes de la col·lecció –un llop, una serp, un tauró i una piranya– també ens fan adonar de la importància de la col·laboració i la companyonia. Com més serem, més riurem i més fites aconseguirem!

Bé, i després de fer menció d’aquestes lliçons de vida lapidàries que ens serveixen a tots en hores baixes, amb molta il·lusió us anunciem que la sèrie de més èxit d’Aaron Blabey ja està disponible en català!

Ha arribat a les nostres llibreries Mos el gos, un conte per a primers lectors gràcies al qual serem testimonis dels desavantatges de ser egoistes.

MOS EL GOS: el gos que no volia compartir
El Mos és un gos golafre i egoista. Vol totes les pilotes, tots els ossos, totes les joguines i es nega a compartir-ho amb el seu company Met. Però ser tan egoista pot tenir conseqüències nefastes. Llegeix aquest llibre i descobriràs que el Mos no té cap altre remei que compartir les coses!

Fulleja les primeres pàgines aquí.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*